Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Driver bloggen fotmoll.nextfootball.se. Bjuder på ärlighet, analyser, listor och en en del humor.

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Fotbollsfeber i Leicester - Staden enas.

 
 
 
 
Det råder onekligen fotbollsfeber i Leicester. Med en vinst i från ligatiteln sluter staden samman under kampanjen "Backing the blues day".
 
 
 
Idag, söndag den 1/5, kan vi få uppleva en av vår tids största idrottsskrällar. Leicester City åker till Old Trafford och spelar en match om ligatiteln. Vid seger mot Manchester United kan de titulera sig mästare säsongen 15/16.
 
I staden brinner fotbollsintresset som aldrig förr och nu gör invånarna allt för att visa sitt stöd till fotbollsföreningen. Ett intiviativ om en kampanj med syfte att täcka staden i Leicesters färger.

Kampanjen tog fart fredagen 30/4 och inkluderar alla invånare i Leicester, familjer, skolor och fans, för att fira den otroliga säsong som Leicester genomfört. För att visa sitt stöd dekorerade invånarna sina hem och klädde sig i Leicester inspirerande färger. Digitalt spred sig hashtagen #backingtheblues där fokuset var det samma, stötta Leicester city! Även företag visade sin support genom att färga sina produkter i blått. 
 
Borgmästaren Sir Peter Soulsby är mycket nöjd över initiativet. "Det är en underbar idé, det är inte ofta en får vara med om något sånt här."
 
Planen är att behålla staden blå tills säsongen är över. 
 
Nedan kan du se bilder från kampanjen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foton från: http://talksport.com/football/best-images-leicesters-backing-blues-day-foxes-look-clinch-premier-league-title-weekend?p=0
 
 
Bild: http://www.leicestermercury.co.uk/Leicester-Mercury-BBC-Radio-Leicester-launch/story-29076853-detail/story.html
 
 
 
 
 

Skrivet av:

fotmoll.nextinfootball.se

Dela på sociala medier

Fler inlägg av fotmoll

Kommentera