Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Driver bloggen fotmoll.nextfootball.se. Bjuder på ärlighet, analyser, listor och en en del humor.

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Stryktipset i sista stund

 

 

 

 


1. Arsenal – Norwich 1

En till pappret säker spik och eftersom Arsenal jagar säkermark i CL kampen så går det att motivera spelarna. Norwich har å andra sidan sitt liv att spela för. Kan det motivera ännu mer? Bjud på en gardering om du har möjlighet.

 
2. Everton – Bournemouth 1X
Evertons säsong så här långt kan bara summeras i ett ord, besvikelse. Med 10 poäng ner till nedflyttningsstrecket och 15 poäng upp till europastrecket så önskar nog samtliga i föreningen att denna säsong snart ska vara över. Bournemouth har lika många poäng som Everton och kan i lugn och ro slippa oroa sig över en bottenstrid. Denna match kan gå hur som helst. Evertonspelarna har ett EM att vässa formen till, kanske kan motiveras av det? 1X!

3. Newcastle – Crystal P 1
Tight match kring strecket. Crystal P kan säkra kontraktet och Newcastle slåss för sitt liv. Newcastle har tagit poäng från både Man City och Liverpool senaste omgångarna det talar för Newcastle. 3 poäng till hemmalaget.

4. Stoke – Sunderland X2
Sunderland kämpar för nytt kontrakt och kommer till Britannia med tre hållna nollor dom senaste fyra matcherna. Både formen och tabelläget talar för Sunderland.
 

5. Watford – Aston Villa 1
Aston Villas tid i Premier league är slut för den här gången. Formen är i bott och Watford bör ta en enkel seger i denna på förhand avslagna match.

6. WBA – West Ham 2
West Ham är med i kampen om Europaspel medans WBA är säkra i sin 13e plats. West Ham tar hem det. 

 

7. Bristol C – Huddersfield 1X. 
Båda lagen har sina kontrakt säkrade. Bristol C har öst in mål de senaste matcherna och båda lagen har visat sig svårslagna. 1X.

 

8. Ipswich – MK Dons 1
Båda lagen har inget att spela för, MK Dons åkte ur i och med förlusten i måstematchen (4-1 mot Brentford) förra veckan. Ipswich tar hem detta!

9. Leeds – Charlton 1
Charlton har även dom fått respass ur Championship medans Leeds hittade en svit på tre raka segrar som avslutades med ett kryss mot Hull. Leeds!
 

10. Nottingham – Wolverhampton X(1-2)
Ovisst möte, krysset är det spontana. Gardera allt du kan!


11. Reading – Preston 12
Reading har på papret ett starkare lag. I Prestonlägret letar man en om topp 10 placering. Dessutom är Beckford i god form hos gästerna. 12!
 

12. Rotherham – Blackburn 1X
Rotherham har verkligen steppat upp sitt game och har en fin förlustfri svit på hemmaplan. Det räcker till minst 1 poäng för hemmalaget mot ett oinspirerat bortalag. 

13. Sheffield W – Cardiff 1
En riktigt nagelbitare. En kamp om sista kvalplatsen, sexan mot sjuan. Jag tror på Sheffield hemma och backar upp med en 2. 

 

 

Skrivet av:

fotmoll.nextinfootball.se

Dela på sociala medier

Fler inlägg av fotmoll

Kommentera